Voorstelling
Activiteit
Geschiedenis
Vooruitzichten
Diensten
Referenties
Cyberclasse
Sterke punten
ISO 14001
Tewerkstelling
Contact
Voorbehouden
toegang

Geschiedenis

Geschiedenis en evolutie


Het familiebedrijf dat in 1985 werd opgericht onder de vorm van een BVBA met een kapitaal van 300.000 Belgische frank werd in 1993 een N.V. en beschikte einde 2004 over een maatschappelijk kapitaal van 2 miljoen euro en meer dan 6 miljoen euro aan eigen middelen.

Tijdens haar twintigjarige bestaan kende de onderneming een constante groei, zowel wat de omzet, de resultaten, als het tewerkgestelde personeel betreft. Een groei die trouwens benadrukt werd door het klassement van PRIMINFO onder de Gazellen van Trends-Tendances gedurende drie opeenvolgende jaren: 2002, 2003 en 2004. Deze resultaten zijn niet het resultaat van een krachtige marketing, maar van het dagelijks hernieuwde vertrouwen van de gebruikers die elke dag talrijker worden.

Een verbazend element is dat PRIMINFO geen handelsvertegenwoordiger heeft, of meer bepaald dat er 120.000 zijn: de gebruikers van onze pc's en onze diensten die getuigen over hun tevredenheid. Dun & Bradstreet onderstreept de uitstekende financiële gezondheid van PRIMINFO regelmatig in zijn evaluatieverslagen.

Een gegeven dat we belangrijk vinden bij het kiezen van een partner, vooral in de informaticawereld waar het aantal mislukkingen veelzeggend is.
© PRIMINFO - www.priminfo.be - Real. Arobe.be - Wettelijke vermelding - Laatste aanpassing : 14.06.2024 - 09:19