Voorstelling
Producten
Windows 8
Diensten
Referenties
Cyberclasse
Sterke punten
ISO 14001
Tewerkstelling
Contact
Voorbehouden
  toegang

Beperking van de aansprakelijkheid

De N.V. PRIMINFO besteedt de grootste zorg aan de creatie van haar website. Ze garandeert de juistheid van de voorgestelde informatie echter niet. De gebruiker is zich bewust van het feit dat deze informatie zonder voorafgaande waarschuwing kan worden gewijzigd. De N.V. PRIMINFO kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Indien de bezoeker via hyperlinks op de site priminfo.be naar andere Internetsites wordt gebracht, is de N.V. PRIMINFO niet aansprakelijk voor de inhoud van deze sites. De N.V. PRIMINFO is evenmin aansprakelijk voor de fouten in de adressen van de sites of in de domeinnamen die op de site priminfo.be worden vermeld.

Ondanks alle inspanningen om de onderbreking ten gevolge van technische problemen zoveel mogelijk te vermijden, is de N.V. PRIMINFO niet aansprakelijk voor onderbrekingen van de diensten of andere technische problemen.© PRIMINFO - Real. Arobe.be, 2007-2008 - Wettelijke vermelding - Laatste aanpassing : 14.06.2024 - 09:19