Voorstelling
Diensten
Referenties
Cyberclasse
Sterke punten
ISO 14001
Tewerkstelling
Contact
Voorbehouden
toegang

Werkstations

De pc's PRIMINFO worden met de processoren INTEL Celeron en INTEL PENTIUM 4 gebouwd, ongeacht of ze autonoom zijn of bestemd zijn voor integratie in een netwerk.

De moederkaart wordt meestal gekozen uit het brede gamma van ASUTeK, een constructeur die bekend staat voor zijn creativiteit en zijn betrouwbaarheid en met wie PRIMINFO al jarenlang heel goede contacten onderhoudt.

De grafische kaart, geďntegreerd of afzonderlijk, wordt gekozen uit het gamma ASUS.

De geďnstalleerde geheugens zijn van het type FULL BRAND en worden geleverd door SAMSUNG. Een keuze die past in het voortdurende streven naar kwaliteit van PRIMINFO. De harde schijven, de lezers of branders voor cd of dvd worden ook bij SAMSUNG aangekocht.

De levering van de voeding wordt al enkele jaren toevertrouwd aan DELTA die een goede reputatie heeft op het gebied van de betrouwbaarheid. Onze technici zijn unaniem over deze recente en dure keuze - om rechtstreekse contacten te genieten, verplicht Delta ons om bestellingen van grote hoeveelheden te plaatsen: ze verbetert de betrouwbaarheid van onze systemen in grote mate.

De behuizingen van het type micro-desktop, converteerbare, mini-tower, Mid en Full Tower worden gedefinieerd op basis van de wensen van de klant. Hetzelfde geldt voor de kleur, maar ook voor de muis (Microsoft of Logitech), het toetsenbord (Logitech of Cherry) en de kleur die wordt gekozen in harmonie met deze van de gekozen schermen.

We bieden schermen van het merk SAMSUNG, PHILIPS of SONY. Deze constructeurs bieden een breed gamma, zodat iedereen het scherm vindt dat aan zijn behoeften en aan zijn budget voldoet. Wat de schermen betreft, verwijst PRIMINFO naar het waarborgbeleid van de constructeurs inzake defecte pixels.


© PRIMINFO - www.priminfo.be - Real. Arobe.be - Wettelijke vermelding - Laatste aanpassing : 15.05.2024 - 05:40